Tips voor het kopen van Bitcoin

bitcoin kopen

Tips voor het kopen van Bitcoin

Als je geïnteresseerd bent om te leren hoe je bitcoin kunt kopen, heb je veel opties. Traditionele makelaars verkopen de cryptocurrency, maar er zijn ook veel nieuwe, startende bedrijven die bitcoin-uitwisselingen aanbieden. Het goede nieuws is dat het kopen van bitcoin nu veel gemakkelijker is en met een lagere commissie dan in het verleden. Er zijn echter nog een paar belangrijke dingen waar u rekening mee moet houden voordat u besluit in Bitcoin te investeren. Hieronder vindt u een aantal zaken om rekening mee te houden bitcoin kopen. Bitcoin kopen is niet voor iedereen weggelegd.

Zorg ervoor dat u zich registreert bij een uitwisseling. Sommige beurzen vereisen dat u een creditcard gebruikt, maar een bankrekening heeft de voorkeur als u grote hoeveelheden bitcoins wilt kopen. Misschien wilt u een creditcard alleen gebruiken voor een kleine aankoop, aangezien creditcards doorgaans hogere kosten met zich meebrengen. Bankrekeningen zijn een veel veiligere optie omdat u de transactie snel kunt voltooien, en de meeste beurzen zien af van de kosten voor het gebruik van uw bankrekening.

Er zijn twee primaire manieren om in Bitcoin te beleggen: rechtstreeks en via derivaten. Direct eigendom verhoogt uw winst met één dollar voor elke dollar die de valuta verhoogt. Het nadeel van het rechtstreeks bezitten van Bitcoin is dat u veel langer moet wachten om de volledige voordelen van de investering te zien. Door via een derivaat te kopen, wint u sneller maar heeft u niet het kapitaal. Aan beide strategieën kleven echter valkuilen. Hoewel u een aanzienlijke winst kunt maken als u Bitcoin rechtstreeks koopt, zijn futures veel riskanter.

Klik door naar de website: Bitcoinmeester.nl