10 geweldige functies die iedereen zou moeten genieten

Best Bullet Journal Notebooks voor meer georganiseerde noten, ondernemen actie met deze tips voor het organiseren van uw aantekeningen en activiteiten in bullet journal notebooks.

Het beste minimalistische bulletjournaal Notebooks Rhodiarama-notebooks. Het beste bulletjournaal Notebooks voor meer georganiseerde noten, neemt actie met deze tips voor het organiseren van uw aantekeningen en activiteiten in Bullet Journal notebooks. Het beste minimalistische bulletjournaal Notebooks voor meer georganiseerde noten, neemt actie met deze tips voor het organiseren van uw aantekeningen en activiteiten in Bullet Journal notebooks.

Kies een duurzame afdekking voor uw notebooks die het Covers-uiterlijk en functie vele jaren zullen onderhouden.

Enkele van de meest populaire merken zijn Parker Pen, Visitekaartje Buddy, Microsoft Office, Apple iWork, Keynote en Planner / Organizer-softwarepakketten. Als u op zoek bent naar een lichtere gewichtsoptie, bekijk dan de CASIO-notebooklijn. Casio heeft geweldige producten gemaakt om het uiterlijk van een high-end journaal te houden terwijl hij nog steeds alle benodigde functies biedt. De Casio-lijnen hebben zelfs een grote selectie van kleur beschikbaar om uw schrijfstijl en kleurvoorkeuren aan te vullen.

Bullet-tijdschriften kunnen een rommelige zaak zijn als u niet de juiste papieren en andere accessoires hebt om ze georganiseerd te houden. Voor organisatie en duurzaamheid Bekijk de Casio SmartPen. Het is klein, slank en perfect om al je schriftelijke ideeën en aantekeningen op één plek te houden. Deze zijn ook geweldig voor het schrijven van herinneringen en telefoonnummers en indexkaarten. U kunt de SmartPen gebruiken als een pen-lus of als een clipbord en op de hoogte blijven van alles wat u moet weten bij de slag van een pen. Met een SmartPen heeft u geen speciale papers of mappen nodig om uw bullet-journaal notebook in te houden.

Ook al wil je het misschien eenvoudig en ingetogen houden, dit betekent niet dat je stijl moet negeren. Bekijk de Casio Executive-serie voor sommige ideeën over het opnemen van een stijl in uw bullet-journaling. Met de Executive-serie kun je de pengreep omschakelen met een prachtige zilveren of zwarte handgreep voor een beetje meer persoonlijkheid. Sommige mensen kiezen er zelfs voor om de hele pencase te vervangen door dit type ontwerp. Als je zin hebt om in stijl te zijn en je tijdschrift op deze manier te verkleden, is het de moeite waard om te bekijken.

Een belangrijk codesysteem maakt het houden van uw tijdschrift eenvoudig en efficiënt georganiseerd. Door eenvoudig dezelfde sleutelcode te gebruiken voor al uw schrijfprojecten, kunt u ervoor zorgen dat iedereen die uw computer gebruikt, weet welke opmerkingen zijn en welke noten niet. Het kan frustrerend zijn als je aan iets belangrijks werkt en moet kijken naar een rommelige indexpagina om de sleutel te vinden om je werk op te slaan. Een belangrijk codesysteem houdt alles netjes en georganiseerd en je moet niet opnieuw zoeken naar die verloren sleutel ooit.

Als je het gevoel hebt dat een kogeljournaal een beetje te gecompliceerd kan zijn omdat je dat niet tegenhoudt. Er zijn tal van andere geweldige functies waar je kunt profiteren als je een pocketnotebook anders dan een notebook of planner gebruikt. Pocket-notebooks zijn een geweldige oplossing omdat ze je toestaan om je laptop mee te nemen, ongeacht waar je naartoe gaat en toegang hebt tot al je projecten en notities op één plek.

Op deze website meer informatie hier Mylovelynotebook.nl